Skotero - dé elektrische step voor vakmensen met verstand van zaken

Mannen en vrouwen met verstand van zaken

Orange Ventures kiest voor verkoop via de tweewieler branche, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Echte dealers met echte winkels. Deze dealers met showrooms hebben bijna altijd een website. Daar kunnen onze producten ook online besteld worden.

Elektrische stepjes van Skotero zijn geen speelgoed apparaten. Het zijn serieuze vervoersmiddelen die om uitleg van een specialist vragen. Uiteraard kunt u bij deze specialist altijd de step in het echt bewonderen en veelal is een proefrit geen enkel probleem.
Onze dealers kennen het product door en door, weten van de regelgeving en verkopen geen onzin.
Uw Skotero step wordt afgeleverd nadat de dealer de step voor u gebruiksklaar heeft gemaakt. Een volle accu, alle onderdelen nogmaals gecontroleerd en uitleg over het gebruik.

Onze dealers beschikken over vakkennis en het juiste gereedschap voor onderhoud en reparatie. Alle onderdelen liggen in ons magazijn en zijn binnen 24 uur bij onze dealer zodat een reparatie altijd snel en vakkundig kan worden uitgevoerd.

Onze dealer luistert naar uw wens en kiest het juiste model binnen uw budget voor de juiste toepassing.

Daarnaast zorgen ze indien gewenst voor een kenteken dat door Orange Ventures als RDW gecertificeerd bedrijf kan worden uitgegeven.
Ook kunnen onze dealers uw verplichte verzekering regelen en zorgen voor een passende lease-aanbieding. Daarnaast geven ze uitleg over de fiscale vergoeding die u met uw werkgever kunt afstemmen.

Wij stellen vertrouwen in deze vakmensen zoals ook zij vertrouwen hebben in onze expertise.

 

Mannen en vrouwen met verstand van zaken.

Dat zijn onze dealers.

Ik wil ook Skotero!